ΝΔ: Το νέο προεκλογικό σποτ για τις Ευρωεκλογές

«Μαζί σταθήκαμε απέναντι στον λαϊκισμό και μαζί κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά»

Στη δημοσιότητα έφερε το νέο της προεκλογικό σποτ η Νέα Δημοκρατία ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, με τίτλο «κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά μαζί».

Στο βίντεο η γαλάζια παράταξη αναφέρει πως «μαζί σταθήκαμε απέναντι στον λαϊκισμό, στα ψέματα, στα "λεφτόδεντρα". Και μαζί κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Γιατί ξέρουμε: ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε», συμπληρώνοντας αμέσως μετά «Σήμερα, παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα εκσυγχρονίζεται, αναπτύσσεται, προοδεύει».

«Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά. Μαζί. Για να φτάσουμε σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη», καταλήγει το σποτ.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …