ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης δέχεται εισηγήσεις για εκλογές για αρχηγό ακόμη και τον Ιούλιο

Ο Ν. Ανδρουλάκης φέρεται να αντιλαμβάνεται ότι μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος θα βυθίσει το ΠΑΣΟΚ σε εσωστρέφεια με συνέπεια να γκρεμιστεί ό,τι καλό έχει οικοδομηθεί ως τώρα

Εισηγήσεις για εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ ακόμη και μέσα στον Ιούλιο φέρεται να εξετάζει θετικά ο Νίκος Ανδρουλάκης για το καλό της παράταξης, υπαναχωρώντας από την αρχική του θέση για εκλογές από τη βάση το φθινόπωρο του 2025.

Ο κ. Ανδρουλάκης φέρεται να αντιλαμβάνεται ότι μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος θα βυθίσει το ΠΑΣΟΚ σε εσωστρέφεια με συνέπεια να γκρεμιστεί ό,τι καλό έχει οικοδομηθεί ως τώρα, και το κόμμα να αδυνατεί να ανταποκριθεί στα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα. 

Στο πλαίσιο αυτό, θα ανοίξει τη συζήτηση για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την απώλεια του διακηρυγμένου στόχου για τη δεύτερη θέση σε όσους των αμφισβητούν, και στη συνέχεια να περιγράψει τον «οδικό χάρτη» που προτείνει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 30 Ιουνίου.

Είναι σαφές ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, αναμένοντας από την εσωκομματική αντιπολίτευση να ανοίξει τα χαρτιά της για να συζητηθούν τα πάντα. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΕΒ: Μονομαχία ανάμεσα σε Σπύρο Θεοδωρόπουλο και Ιουλία Τσέτη

Για πρώτη φορά αναδεικνύεται νέος πρόεδρος του Συνδέσμου με τη διαδικασία της κάλπης Ιστορική μέρα …