Γκιουλέκας: Η μεγάλη ήττα όλων μας ήταν η τεράστια αποχή

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας τόνισε ότι «το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα που δεν υποχωρούν, όπως η ακρίβεια - παρά το γεγονός ότι λαμβάνονται μέτρα, τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι ακόμα πιο δραστικά. Όσο διαρκή η κρίση η κυβέρνηση θα παίρνει διαρκώς μέτρα περισσότερα για να στηρίξει κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους».

«Ο ανασχηματισμός ήταν η άμεση απάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στα μηνύματα των εκλογών», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Δημήτρη Οικονόμου, ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας. 

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας τόνισε ότι «το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα που δεν υποχωρούν, όπως  η ακρίβεια, παρά το γεγονός ότι λαμβάνονται μέτρα, τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι ακόμα πιο δραστικά.  Όσο διαρκή η κρίση η κυβέρνηση θα παίρνει διαρκώς μέτρα περισσότερα για να στηρίξει κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους». 

Για τα αποτελέσματα των εκλογών, ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι «η μεγάλη ήττα όλων μας ήταν η τεράστια αποχή. Το 60% που δεν πήγε να ψηφίσει. Υπήρξε μία ροπή προς τα δεξιά. Θα πρέπει οπωσδήποτε να δούμε σε ένα κεντροδεξιό κόμμα - όπως έγινε το άνοιγμα στο κέντρο και ήταν πολιτικά ορθό- πώς θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την όποια ροπή προς τα δεξιά και να επαναπατρίσουμε πολιτικά - πείθοντάς τους συμπολίτες μας - ότι η μεγάλη πατριωτική παράταξη είναι η ΝΔ». 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στην Ιστιαία Ευβοίας

Σεισμός στην Εύβοια μεγέθους 3.2 Ρίχτερ με επίκεντρο νοτιοανατολικά της Ιστιαίας Ευβοίας στα Λουτρά Αιδηψού …