Ανδρουλάκης: Έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τη βάση του ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στην εσωκομματική αμφισβήτηση

«Παρών» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος, όταν και όποτε διεξαχθούν, αναφέροντας χαρακτηριστικά «είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τη βάση».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ κατά την οποία κλήθηκε να απαντήσει στην εσωκομματική αμφισβήτηση, παρέπεμψε στα όργανα και το καταστατικό του κόμματος, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι «είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τη βάση. Αν σε κάποιους δεν αρέσει το δικό μου υπόδειγμα ηγεσίας να το πουν ευθέως. Έχω προγραμματικό λόγο και λειτουργώ με συνέπεια». 

«Το δικό μου μοντέλο ηγεσίας είναι πολιτικό. Εκτιμώ ότι αυτό που χτίζω είναι δυνατό και σταθερό και ο λαός ξαναχτίζει μαζί μας μία μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναφορικά με τον χρόνο προσφυγής στις εσωκομματικές κάλπες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι «έρχεται θεσμικά η ώρα. Δεν θα δεχτώ τυχοδιωκτισμούς, όλα θα γίνουν με απόλυτο σεβασμό στις θεσμικές μας λειτουργίες με όργανα και καταστατικό, δΔεν θα επιστρέψουμε στις εποχές της διχόνοιας και της απαξίωσης».

Σε ό,τι αφορά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «πίστευα ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Το ΠΑΣΟΚ έγινε σε δυόμιση χρόνια δεύτερο πλην της Αττικής» προσθέτοντας ότι «αυτό θα το θεωρούσαμε όνειρο θερινής νυκτός πριν χρόνια».

Ο ίδιος επισήμανε παράλληλα, ότι «δεν υπάρχει ζήτημα πολιτικών επιλογών διότι δεν χάσαμε το κέντρο σύμφωνα με τα exit polls. Θα έπρεπε λοιπόν να δούμε τι έφταιξε στην Αττική θα έπρεπε να διορθώσουμε και όχι να καταστροφολογούμε».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνεδριάζει στις 11 η Κ.Ο. της ΝΔ – Τι θα απαντήσει στις γκρίνιες ο Κ. Μητσοτάκης

Η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κρίθηκε απαραίτητη για να υπάρξει η απαραίτητη αποσυμπίεση στο εσωτερικό …