Λετυμπιώτης: Η Κύπρος παραμένει «πυλώνας ειρήνης»

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε επίσης ότι η Κύπρος έχει «εξαιρετικές» σχέσεις με τον Λίβανο και δεν θα επιτρέψει σε κανένα κράτος να χρησιμοποιήσει το έδαφός του για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον άλλου

Η Κύπρος παραμένει «πυλώνας ειρήνης» σε μια κατά τα άλλα ασταθή περιοχή, απαντά ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στις απειλές που εξαπέλυσε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα.

«Η Κύπρος δεν εμπλέκεται και δεν θα εμπλακεί σε κανέναν πόλεμο ή σύγκρουση», δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος και «ως εκ τούτου, οι δηλώσεις του ηγέτη της Χεζμπολάχ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ο ίδιος τόνισε ότι η Κύπρος έχει «εξαιρετικές» σχέσεις με τον Λίβανο και δεν θα επιτρέψει σε κανένα κράτος να χρησιμοποιήσει το έδαφός του για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον άλλου.

Σημειώνεται ότι ο Νασράλα εξαπέλυσε χθες για πρώτη φορά απειλές κατά της Κύπρου, προειδοποιώντας ότι η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να τη θεωρήσει «μέρος του πολέμου» εάν συνεχίσει να επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια και τις βάσεις της για στρατιωτικές ασκήσεις.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσιάρας: Στα 250 € το ανώτατο ποσό αποζημίωσης για κάθε ζώο που θανατώθηκε

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση η κατά κεφαλή αποζημίωση στην ανώτατη κατηγορία στα θηλυκά ζώα, …