Δούκας: Και εγώ στήριξα τον Ανδρουλάκη, αλλά δεν είμαστε «παρέα» έχουμε ευθύνη

«Την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου», ξεκαθάρισε ο Χάρης Δούκας.

Δεν υπάρχει «πολιτική αδελφοκτονία» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Χάρης Δούκας για τον Νίκο Ανδρουλάκη αναφερόμενος στις επικρίσεις για «προδοσία», ενόψει και της σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την προσεχή Κυριακή.

«Με στήριξε, νομίζω ότι τον έχω στηρίξει κι εγώ, η φιλία δεν είναι δουλειά ή ιδιοκτησία… Δεν είμαστε μια παρέα, έχουμε ευθύνη. Έχω ηθική υποχρέωση να λέω και να κάνω ό,τι πιστεύω ότι είναι καλό. Και κρίνομαι όπως όλοι». 

«Την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου», ξεκαθάρισε ο Χάρης Δούκας. 

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το πώς θα μπορέσει να συνδυάσει τη Δημαρχία με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που εκλεγεί ο κ. Δούκας διευκρίνισε πως πρόκειται για δύο συμπληρωματικούς ρόλους και όχι αντιπαραθετικούς. «Σε εξέλιξη δεν θα αφήσω τον δήμο της Αθήνας... Στον δήμο της Αθήνας κερδίσαμε πολίτες από όλους τους χώρους», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Καλούμε τους πολίτες να έρθουν στο ΠΑΣΟΚ. Πρότασή μας ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα ενώνει », σημείωσε. Παράλληλα, ερωτηθείς για τη στήριξη της Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο κ. Ο Δούκας τόνισε πως «θέλουμε να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης που θα κυβερνήσει τη χώρα. Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να ενώσει».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη Ασπροπύργου και μήνυμα 112

Φωτιά τώρα, μεσημέρι Σαββάτου 29.6.2024, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη Ασπροπύργου   Επιχειρούν …