Χρ. Δήμας: Επιπλέον οικονομικά κίνητρα για όσους καταβάλουν τον φόρο νωρίς

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Μ. Χουρδάκη

Περισσότερα οικονομικά κίνητρα για τους φορολογούμενους που θα καταβάλουν νωρίς τους φόρους τους εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χρίστο Δήμα.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Μ. Χουρδάκη, ο κ. Δήμας δήλωσε: «Εξετάζουμε σημαντικά κίνητρα για την επόμενη χρονιά, ώστε ο συνεπής φορολογούμενος, και αυτός ο οποίος υποβάλλει τις φορολογικές του δηλώσεις νωρίς, και καταβάλει το ποσό του φόρου επίσης νωρίς, να έχει επιπλέον οικονομικά κίνητρα».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανέφερε ότι το αρμόδιο υπουργείο εξετάζει μια μελλοντική μείωση του φόρου που θα κυμαίνεται μεταξύ 2 – 4 %.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονικά οι κλήσεις της Τροχαίας (βεβαίωση παραβάσεων)

Ηλεκτρονικά οι κλήσεις της Τροχαίας (βεβαίωση παραβάσεων). Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου …