Χρηματιστήριο: Στις 1.402,51 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,15%

Η αξία των συναλλαγών στο άνοιγμα ανέρχεται στα 6,17 εκατ. ευρώ.

Με μικρές μεταβολές κινούνται οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα τη σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να βρίσκεται σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με το χθεσινό κλείσιμο, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.402,51 μονάδες σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,15%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,17 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,24%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,54%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Alpha Bank (+1,81%), της Aegean Airlines (+1,51%) και της Elvalhalcor (+1,36%).

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ (-0,62%) και του ΟΛΠ (-0,20%).

Ανοδικά κινούνται 28 μετοχές, 28 πτωτικά και 12 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Medicon +3,30% και Ιατρικό +3,24%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Ιντερτέκ -8,44% και Intercontinental International -4,49%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Δεν μετανιώνω για την απόφαση να παραιτηθώ

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας του πανεπιστημίου Koc Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Koc ανακηρύχθηκε ο …