Επικαιροποίηση 3.7.2024 Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

Ασταθείς αέριες μάζες που έρχονται από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια από σήμερα Τέταρτη (03/07/2024) μεσημέρι έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης (04-07-2024) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

 

 

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή σας – θερμοκρασία, άνεμος, υγρασία και όλα τα στοιχεία

Βρείτε παρακάτω την περιοχή που σας ενδιαφέρει και πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link)

 

Δείτε την πρόγνωση του καιρού ακριβώς για την περιοχή σας

 

Αναλυτικά:

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

 

Συγκεκριμένα:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

 

Σήμερα Τετάρτη (03-07-2024)

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και κατά τη διάρκεια της νύχτας κυρίως στη Χαλκιδική.

 

Αύριο Πέμπτη (04-07-2024)

α. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής) καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Μυτιλήνης)

β. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες

γ. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (emy.gr) και του Εθνικού Αστεροσκοπείου (https://meteo.gr/)

 

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς 2024-2025

Ανοίγει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (από Δευτέρα 8.7.2024), η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στους …