Σπίρτζης: Θα ήταν τιμή μου να διαγραφώ από αυτούς που ρίχνουν λάσπη στον Αλέξη Τσίπρα

Αντεπίθεση από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αίτημα για διαγραφή του από 70 μέλη του κόμματος

Συνεχίζονται οι εσωκομματικοί τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Χρήστο Σπίρτζη να περνάει στην αντεπίθεση.

Όπως ανέφερε, θα ήταν τιμή του να διαγραφεί, εξαπολύοντας «πυρά» κατά όσων ζητούν την αποπομπή του, με τον Στέφανο Κασσελάκη να παραπέμπει για τις όποιες αποφάσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

«Το εύχομαι! Θα είναι τιμή μου να διαγραφώ από ομάδες ανθρώπων που μιλούν με υβριστές μελών του ΣΥΡΙΖΑ, από ανθρώπους που κατηγορούν και ρίχνουν λάσπη στον Αλέξη Τσίπρα», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρώην υπουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής του κ. Σπίρτζη μέσα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Talk Radio 98.9 και στον Τάκη Χατζή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισημάνει πως «θα παρότρυνα τον κ. Σπίρτζη να κάνει με την ίδια θέρμη αντιπολίτευση στον κ. Μητσοτάκη».

Την ίδια ώρα, τα οικονομικά της Κουμουνδούρου και οι αναφορές για «»μαύρο χρήμα» συνεχίζουν να προκαλούν εντάσεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς το κλίμα προμηνύεται θερμό στη Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ράλι για τις μετοχές της Trump Media & Technology 

Ράλι άνω του 33% (στα 43,27 δολ.) καταγράφουν οι μετοχές της εταιρείας του Ντόναλντ Τραμπ, …