Σακελλαροπούλου: ««Καμία θέση στις δημοκρατικές κοινωνίες η πολιτική βία»

«Στον πρώην Πρόεδρο και τους τραυματίες εύχομαι ταχεία ανάρρωση», συμπλήρωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την οποία εκφράζει την «απερίφραστη καταδίκη για την αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση κατά του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ».

«Η πολιτική βία, όπως και κάθε άλλη μορφή της, δεν έχει καμία θέση στις δημοκρατικές κοινωνίες», προσέθεσε η κ. Σακελλαροπούλου, ευχόμενη ταχεία ανάρρωση στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, καθώς και στους τραυματίες.

Δείτε την ανακοίνωση της Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Εκφράζω την απερίφραστη καταδίκη μου για την αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση κατά του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και τα συλλυπητήριά μου για τον θάνατο ενός πολίτη. Η πολιτική βία, όπως και κάθε άλλη μορφή της, δεν έχει καμία θέση στις δημοκρατικές κοινωνίες. Στον πρώην Πρόεδρο και τους τραυματίες εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Eπικεφαλής ΑΑΔΕ: Δεν υπάρχει σχέδιο παράτασης υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Επικεφαλής της ΑΑΔΕ στον ΣΚΑΪ 100.3: Δεν υπάρχει σχέδιο για παράταση της διορίας υποβολής των …