Νέος ΓΓ του ΕΟΤ ο Ανδρέας Φιορεντίνος

Ο κ. Φιορεντίνος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του φέρνοντας μαζί του πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού και της διοίκησης

Καθήκοντα νέου Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)  αναλαμβάνει ο Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος, σε συνέχεια σχετικής απόφασης της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. 

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού, ο κ. Φιορεντίνος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του φέρνοντας μαζί του πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού και της διοίκησης.

Ο κ. Ανδρέας Φιορεντίνος έχει διατελέσει  Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ την περίοδο 2012 – 2014, αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και μέχρι πρότινος Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών: Αύξηση κερδών 42,4% στο α΄6μηνο 2024

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς αυξήθηκε κατά 10,3 δισ. ευρώ σε σχέση με το τέλος …