Πετρέλαιο: Ανδικές τάσεις στις τιμές

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί σε άνοδο των τιμών του μαύρου χρυσού

Ήπια ανοδικές τάσεις καταγράφονται στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου, που κινούνται στα 81,6 δολάρια το βαρέλι με άνοδο κοντά στο 1%.

Η ανοδική τιμή αντισταθμίζει τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ αποτελεί και αντίδραση στην κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή και την επίθεση με ρουκέτες στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν.

Ισραήλ και οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Χεζμπολάχ για την επίθεση.

Χθες, το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ εξουσιοδότησε την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου να αποφασίσει σχετικά με τον «τρόπο και το χρονοδιάγραμμα» της απάντησης στην επίθεση με ρουκέτες το Σάββατο στα Υψίπεδα του Γκολάν που σκότωσε 12 εφήβους και παιδιά.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε ανακοινώνεται η επιδότηση ρεύματος Αυγούστου 2024

Με νομοθετική ρύθμιση που προωθείται πρόκειται να επιβληθεί έκτακτο τέλος στις εταιρίες παραγωγής ρεύματος προκειμένου …