Λάρισα: Στους δρόμους με τα τρακτέρ τους σήμερα οι αγρότες της Θεσσαλίας

Οι αγρότες της Θεσσαλίας βγαίνουν και πάλι με τρακτέρ τους στους δρόμους μετά τα πολλά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παραγωγοί, οι οποίοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις μέσα στον Αύγουστο.

Οι πληρωμές από τον ΕΛΓΑ που αφορούν τις αποζημιώσεις από τους Daniel και Elias ήταν το αποκορύφωμα για τους ίδιους και χθες από τον κόμβο του Πλατυκάμπου ελήφθη η απόφαση να μεταφέρουν τα αγροτικά τους οχήματα και πάλι στο σημείο.

Έτσι την προσεχή Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ τους και τα αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Παράλληλα, σήμερα οι αγρότες από την Καρδίτσα θα επιχειρήσουν να κλείσουν τον Ε65 στο ύψος του Δέλτα Καρδίτσας, ενώ σε κινητοποιήσεις αναμένεται να προχωρήσουν και οι αγρότες από τα Φάρσαλα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης: Ούτε το ΚΕΘΕΑ καταργούμε, ούτε κλείνουμε δομή

Ούτε το ΚΕΘΕΑ καταργούμε, ούτε κλείνουμε καμία δομή, ούτε καταργούμε τη στεγνή απεξάρτηση, τόνισε ο …