Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύει πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά και την αποφυλάκιση του σταθμάρχη της Λάρισας

«Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει:

«Προχθές:

Στο αρχείο οι υποκλοπές, νόμιμες οι παρακολουθήσεις των υπουργών (και παραμένουν υπουργοί!).

Χθες:

Φιάσκο η σύλληψη των ”δολοφόνων” του Καραϊβάζ.

Σήμερα:

Ελεύθερος ο σταθμάρχης των Τεμπών, το διορισμένο από τον Κώστα Καραμανλή ”ανθρώπινο λάθος” στο οποίο φορτώθηκε όλη η ευθύνη του κρατικού εγκλήματος».

Ο κ. Κασσελάκης προσθέτει ότι «η ”σύγχρονη Δεξιά” έχει το δόγμα ”κάτσε λίγο στην άκρη και θα σε φροντίσουμε εμείς”». Σχολιάζει, τέλος, ότι «για τον Ουμπέρτο Έκο, Αύγουστος ήταν ο μήνας που δεν υπάρχουν ειδήσεις. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του». «Τώρα που λείπουν οι πολίτες, χορεύουν τα τρωκτικά», προσθέτει.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024. Έλληνες σήμερα Πέμπτη 1.8.2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024. Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται σήμερα   ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 …