Κόντρα συνεργατών Δούκα με κυβέρνηση για Τζιτζικώστα

Όταν σήμερα, ένα χρόνο μετά την εκλογή του ο κ. Τζιτζικώστας διορίζεται από τον κ. Μητσοτάκη ως Επίτροπος στην ΕΕ, για την ΝΔ δεν υπάρχει πρόβλημα, ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του κ. Δούκα

Την αντίδραση κυβερνητικών πηγών προκάλεσε σχόλιο από το περιβάλλον του Δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα, για την επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα από τον πρωθυπουργό για τη θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ. 

Ειδικότερα, νωρίτερα κύκλοι του κ. Δούκα σχολίασαν «Όταν το 2015 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Όταν σήμερα, ένα χρόνο μετά την εκλογή του διορίζεται από τον κ. Μητσοτάκη ως Επίτροπος στην ΕΕ, επίσης για την ΝΔ δεν υπάρχει πρόβλημα».

«Όταν βέβαια ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας διεκδικεί με εκλογή (όχι διορισμό )την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και οι βραχίονες της στα ΜΜΕ ωρύονται και επιτίθενται καθημερινά. Υποκρισία, αλλά όχι μόνο... Εδώ υπάρχει και ο φόβος», ανέφεραν συνεργάτες του Δημάρχου.

«Όλοι κατανοούν πως η ΝΔ έχει λόγους να μη θέλει τον Χάρη Δούκα ως Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αλλά γι' αυτό θα αποφασίσουν μόνο οι δημοκρατικοί πολίτες και όχι το Μαξίμου», καταλήγουν.

Με ένα δηκτικό σχόλιο απάντησαν κυβερνητικές πηγές στις αναφορές των συνεργατών του κ. Δούκα, λέγοντας:

 «Ο Δήμαρχος Αθηναίων που δεν είναι σχεδόν ποτέ στον Δήμο του αγνοεί 2 βασικές διάφορές του με τον κ. Τζιτζκωστα: 

Πρώτη ότι ο ίδιος είναι δήμαρχος ολίγων μηνών, ενώ ο κ. Τζιτζικώστας περιφερειάρχης 10 ετών, με ποσοστά εκλογής άνω του 60% σε 3 εκλογικές διαδικασίες. 

Δεύτερη και σημαντικότερη πως ο κ. Τζιτζικώστας θα παραιτηθεί από περιφερειάρχης ενώ ο κ. Δούκας έχει ήδη προεξοφλήσει ότι θα είναι διπλοθεσίτης αν εκλεγεί».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων ύψους 670 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε για το α' εξάμηνο

Το πλεόνασμα κεφαλαίου προσφέρει στην τράπεζα σημαντική στρατηγική ευελιξία, συμπεριλαμβανομένης της μελλοντικής διανομής κεφαλαίου στους …