ΣΥΡΙΖΑ: Επίπληξη σε Σπίρτζη αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Σύμφωνα με πληροφορίες η απουσία του σήμερα από την Επιτροπή, προκάλεσε μεγάλη ενόχληση καθώς η στάση του θεωρήθηκε ασεβής.

Σε επίπληξη προς τον Χρήστο Σπίρτζη κατέληξε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας του προθεσμία για να απολογηθεί έως τις 23 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απουσία του σήμερα από την Επιτροπή, προκάλεσε μεγάλη ενόχληση καθώς η στάση του θεωρήθηκε ασεβής.

Υπενθυμίζεται πως την απόφαση του να μην παραβρεθεί στη συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, δημοσιοποίησε χθες σε συνέντευξή του στο ΕΡΤnews ο κος Σπίρτζης.

«Βεβαίως. Και απάντησα ότι δεν θα πάω», είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε: «Δεν πάω γιατί δεν έχω διαθεσιμότητα αυτή την περίοδο, δεν έχω χρόνο, δουλεύω και ασχολούμαι με τις υποκλοπές, με κάτι που δεν ασχολείται δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ ως όφειλε». Υποστήριξε ότι με την επιλογή του να μην πάει στη συνεδρίαση παρότι εκλήθη, δεν απαξιώνει το θεσμικό όργανο. «Δεν το απαξιώνω καθόλου, δεν υπάρχει - ούτε όταν μου έστειλαν την καταγγελία - κάποιο χρονικό περιθώριο, ούτε από τον κανονισμό, ούτε από το καταστατικό μας».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας μετά τις νέες συλλήψεις για εμπρησμούς: Οι υπαίτιοι θα πληρώσουν

Όπως υπενθυμίζει ο Βασίλης Κικίλιας, ο νέος ποινικός κώδικας προβλέπει ποινές κάθειρξης έως 10 έτη …