Ο Μίλτος Τεντόγλου στο Ολυμπιακό μουσείο της Λωζάνης

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο Ολυμπιακό μουσείο της Λωζάνης. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ζήτησε από τον Έλληνα δύο φορές «χρυσό» Ολυμπιονίκη του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου, ένα αντικείμενο από τον τελικό στο Παρίσι για να είναι μόνιμο έκθεμα στο Ολυμπιακό Μουσείοτης Λωζάνης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανταποκρίθηκε με μεγάλη ικανοποίηση και επέλεξε τον bib (σ.σ. αριθμό που είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας) και τον υπέγραψε σημειώνοντας το όνομά του και την επίδοση του στον τελικό 8.48

Πλέον στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λωζάνης, το παραπάνω θα αποτελεί έκθεμα για τους επισκέπτες που θα θυμίζει τον Έλληνα αθλητή και τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος στο Τόκιο (2020) και στο Παρίσι (2024)

 

 

 

Δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέους αγοραστές για το πετρέλαιό του βρήκε το Ιράν 

Ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράν υποστηρίζει ότι η χώρα εξάγει το πετρέλαιό της σε 17 …