Σήμερα η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Σήμερα η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με τον τίτλο «Records» και συγκεκριμένα Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 στο Stade de France, από τις 22:00 (ώρα Ελλάδας) και για περίπου δύο ώρες

Σύμφωνα με διάφορες πηγές και αναφορές που δημοσιεύει ο ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος της Le Parisien, ο Thomas Jolly ετοιμάζει το τελευταίο σόου, όπου θα εμφανιστούν δύο διάσημα γαλλικά συγκροτήματα: Οι νικητές Grammy Phoenix και το ηλεκτρονικό δίδυμο AIR.

Η τελετή λήξης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα επιχειρήσει να απεικονίσει έναν «φουτουριστικό κόσμο όπου οι Αγώνες έχουν εξαφανιστεί».

Άλλα αστέρια που φημολογείται ότι θα εμφανιστούν είναι ο πανταχού παρών στο Παρίσι καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων, Snoop Dogg, ενώ τις τελευταίες ώρες αυξάνονται και οι εικασίες ότι τη μεγάλη έκπληξη θα αποτελέσει η Τέιλορ Σουίφτ.

Άλλοι σταρ που βρίσκονται στο Παρίσι και εικάζεται ότι πιθανόν θα βρεθούν με κάποιον τρόπο στην τελετή λήξης είναι η σκηνοθέτις της Barbie Γκρέτα Γκέργουιγκ, η Μισέλ Γιο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες.

Η γαλλική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων έχει αποκαλύψει ότι το Stade de France θα μετατραπεί σε μια γιγαντιαία αίθουσα συναυλιών, με εκατοντάδες ερμηνευτές, χορευτές και καλλιτέχνες του τσίρκου να συμμετέχουν στο σόου δίπλα στους διάσημους σταρ.

 

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) στην τελετή έναρξης, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, μετά την 4η θέση στο Τόκιο το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι με άλμα στα 5.90.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης- Θόδωρο Μπεχράκη: Πραγματικός πατριώτης με ακλόνητη πίστη στις δημοκρατικές αξίες

Ο Θόδωρος Μπεχράκης πέθανε σε ηλικία 81 ετών   «Έναν πραγματικό πατριώτη, ένα αφοσιωμένο στέλεχος …