ΕΕΤ: Συνδρομή σε πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική από τις τράπεζες μέλη της

Εντός της περιμέτρου των μέτρων κρατικής στήριξης οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλουν στην τράπεζα συνεργασίας τους το πρόσφορο αίτημα, που θα εξεταστεί από κάθε τράπεζα χωριστά

Σε συνέχεια των μέτρων στήριξης, που εξήγγειλε σήμερα η Ελληνική Κυβέρνηση για την παροχή αρωγής σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα ή πληγείσες επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στην περιοχή Αττικής τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, όπως αναφέρεται σε σημερινή της ανακοίνωση, καλούν επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα συνεργασίας τους.

Εντός της περιμέτρου των μέτρων κρατικής στήριξης οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλουν στην τράπεζα συνεργασίας τους το πρόσφορο αίτημα, που θα εξεταστεί από κάθε τράπεζα χωριστά.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όχι, δεν χρεοκοπήσαμε λόγω Ολυμπιακών Αγώνων

Ένα σχόλιο του Γιάννη Παπαδημητρίου, 20 χρόνια μετά Μεγάλη η ευφορία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες …