Πολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας, όχι βιντεάκια και επίδειξη προσωπικής ζωής και πλούτου

Προανήγγειλε μέσω ανάρτησης υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - «Θα είμαι παρών στην Κεντρική Επιτροπή που θα κρίνει πολλά»

Στην ανάγκη αλλαγών στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ο Παύλος Πολάκης, μία ημέρα μετά τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρήτη, που σήμανε ένα άτυπο εσωκομματικό μορατόριουμ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, λέγοντας ότι θα είναι παρών στην Κεντρική Επιτροπή, που όπως γράφει «θα κρίνει πολλά για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της χώρας». 

Παράλληλα, αφήνει αιχμές κατά του κ. Κασσελάκη, που χωρίς να κατονομάζει, τον εγκαλεί για «πολιτική του ενός ανδρός αρχή, που δεν έχει πολιτικό επιτελείο και σχεδιασμό, ασύνδετα βιντεάκια, επίδειξη προσωπικής ζωής, προσωπικών επιλογών και πλούτου. «Σκεπάζουν και οτιδήποτε σωστό εκφωνείται ως θέση γιατί δεν το ακούει η κοινωνία», γράφει.

Ο Παύλος Πολάκης θέτει στο στόχαστρό του και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως υποστηρίζει σχεδιάζουν «να δώσουν την εικόνα διάλυσης που χρειάζεται για να καρπίσουν τα σενάρια της “κεντροαριστεράς της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ”!!! Όποιοι τολμήσουν να το κάνουν αυτό, θα τιμωρηθούν και από το λαό και από την ιστορία».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός για τα ποσοστά ανεργίας μεταξύ ΔΥΠΑ-ΕΛΣΤΑΤ Inbox

383.435 λιγότερους ανέργους από την ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ) ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ για τον Ιούλιο 2024 …