Απογοήτευσε ο Τραμπ τους επενδυτές - Βουτιά 13% για την Trump Media

Η τιμή της μετοχής έφτασε στα χαμηλότερα ενδοσυνεδριακά επίπεδα από τη μέρα που η εταιρεία η οποία ελέγχει την εφαρμογή Truth Social άρχισε να διαπραγματεύεται στον Nasdaq στα τέλη Μαρτίου.

Βουτιά πάνω από 13% καταγράφει η μετοχή της Trump Media, του Ντόναλντ Τραμπ, ώρες μετά το πολυαναμενόμενο debate με την Κάμαλα Χάρις. 

Η τιμή της μετοχής έφτασε στα χαμηλότερα ενδοσυνεδριακά επίπεδα από τη μέρα που η εταιρεία, η οποία ελέγχει την εφαρμογή Truth Social, άρχισε να διαπραγματεύεται στον Nasdaq στα τέλη Μαρτίου. 

Σύμφωνα με το CNBC, η επένδυση στη μετοχή της Trump Media συχνά εκλαμβάνεται ως ένα στοίχημα στην πολιτική τύχη του Τραμπ, πρώην προέδρου και σημερινού υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών.

Η Trump Media έχει δηλώσει πως η δραστηριότητά της εξαρτάται, εν μέρει, από τη δημοτικότητα του Τραμπ, ενώ αναλυτές εκτιμούν πως η άνοδος και η πτώση της αξίας της εταιρείας εξαρτάται από τις προοπτικές του Τραμπ στις επικείμενες εκλογές.

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως η Κάμαλα Χάρις εμφανίστηκε στo debate περισσότερη προετοιμασμένη, εύγλωττη και ισορροπημένη από τον Τραμπ, ο οποίος έπεσε στις παγίδες που του έβαζε και που τον έβγαζαν εκτός θέματος.

Η ομάδα της Χάρις, μόλις τελείωσε το debate τον προκάλεσε σε ένα ακόμη. 

Ο Τραμπ δήλωσε πως μπορεί να μην συμφωνήσει. 

Σημειώνεται πως η μετοχή της Trump Media ενισχύθηκε έως και 10% στη συνεδρίαση της Τρίτης (πριν το debate), υποδηλώνοντας ενδεχομένως μια αισιοδοξία για το πώς θα τα πήγαινε ο Τραμπ στο debate.

Τα κέρδη που κατέγραψε η μετοχή στις δυο πρώτες συνεδριάσεις της εβδομάδας ήταν μια ανάσα από μια εβδομάδα πιέσεων που έφεραν τη μετοχή σε βουτιά 75% από τα ενδοσυνεδριακά υψηλά που είχε σημειώσει στα τέλη Μαρτίου. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρετανία: Πωλείται ο Observer η παλαιότερη κυριακάτικη εφημερίδα στον κόσμο

O μιντιακός όμιλος του Guardian (GMG), μητρική εταιρεία της διάσημης, ομώνυμης εφημερίδας, «βρίσκεται σε επίσημες διαπραγματεύσεις …