Protergia: Σταθερές τιμές ρεύματος και τον Οκτώβριο

Καταλυτικός παράγοντας η συνεχιζόμενη αστάθεια στις διεθνείς ενεργειακές αγορές

Σταθερά τιμολόγια ρεύματος για τέταρτο συνεχόμενο μήνα, τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε η Protergia, λόγω της συνεχιζόμενης αστάθειας - όπως επισημαίνει - στις διεθνείς ενεργειακές αγορές.

«Με τον τρόπο αυτό η Protergia τιμά την εμπιστοσύνη των πελατών της και επιδιώκει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, από το αυξημένο κόστος ενέργειας», τονίζει η εταιρεία.

Το κόστος για το «πράσινο» τιμολόγιο της Protergia διαμορφώνεται στα 15,99 σεντς ανά κιλοβατώρα ενώ για τα κίτρινα κυμαίνεται από 9,09 έως 13,4 σεντς.

Έως την 1η Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν οι τιμές από όλους τους προμηθευτές για τα «πράσινα» τιμολόγια.

Η μέση τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χρηματιστήριο διαμορφώνεται το Σεπτέμβριο, μέχρι στιγμής, στα 119,17 ευρώ ανά μεγαβατώρα, χαμηλότερα από τον Αύγουστο οπότε ήταν 129,83 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περικοπές σχεδιάζει η Ιταλία για να τιθασεύσει το έλλειμμα

Μετά από δυο χρόνια αναβολών έφτασε η στιγμή των περικοπών για την κυβέρνηση Μελόνι. Ο …