Κακοκαιρία Cassandra. Επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 03-10-2024/1200C, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα, η κύρια διαταραχή της κακοκαιρίας Cassandra περνά βόρεια της Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να μας επηρεάζει σημαντικά.
Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη χώρα μας με την διέλευση ενός ψυχρού μετώπου, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (04-10-2024) μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (05-10-2024), με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα

 

 

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή σας – θερμοκρασία, άνεμος, υγρασία και όλα τα στοιχεία

Βρείτε παρακάτω την περιοχή που σας ενδιαφέρει και πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link)

 

Δείτε την πρόγνωση του καιρού ακριβώς για την περιοχή σας

 

Αναλυτικά:

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

 

Συγκεκριμένα:

Α. Παρασκευή (04-10-2024)

Από νωρίς το απόγευμα βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν αρχικά το βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία την Ήπειρο, τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Πιθανόν, κατά τη διάρκεια της νύχτας να επηρεαστούν πρόσκαιρα και τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας.

Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

Β. Σάββατο (05-10-2024)

α) Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα, βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.

β) Από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το βράδυ, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (emy.gr) και του Εθνικού Αστεροσκοπείου (https://meteo.gr/)

 

 

 

Δημοσιεύτηκε στον Οδηγό του Πολίτη (https://www.odigostoupoliti.eu)



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αττική Οδός: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για κύρωση της νέας σύμβασης παραχώρησης

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κύρωση της νέας σύμβασης παραχώρησης της Αττικής Οδού Κατά πλειοψηφία …