ΣΥΡΙΖΑ: Στη δημοσιότητα τα Πόθεν Έσχες των υποψήφιων προέδρων

Τα “πόθεν έσχες” παρουσιάζονται στο πλαίσιο κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και ακολουθείται αλφαβητική σειρά παρουσίασης

Στη δημοσιότητα έδωσε την Τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ τα πόθεν έσχες των πέντε υποψήφιων προέδρων.

Ο κ. Κασσελάκης δηλώνει εισοδήματα για το 2023 1.678.594 δολάρια, όπως και 70.417 δολάρια από ενοίκια. 

Πάνω από 3,5 εκατ. δολάρια ήταν η αποτίμηση των μετοχών του στις Nuveen High Yield municipal bond Fund 1, καθώς και 326.270 στην Breakwave dry bulk shipping.

Εμφανίζει επίσης καταθέσεις 26.231,62 δολαρίων στην JP Morgan και 26.793,27 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.

Από ακίνητα, Εχει δηλώσει το σπίτι στις Σπέτσες, την γονική παροχή στον Νέο Κόσμο, την ιδιοκτησία 55 στρεμμάτων στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης με τη βίλα που διατίθεται προς ενοικίαση.

Όσον αφορά στις δανειακές του υποχρεώσεις, φτάνουν περίπου το 1,65 εκατ. Στην Cross country mortgage έχει υπόλοιπο οφειλής 1.577.467,15 και στην Miami automobile 78,926,05 δολάρια. Εχει άλλα δύο μικρότερα δάνεια, συνολικής αξίας περίπου 6.000 ευρώ. 

Στη δήλωση αναφέρεται και η Osios LLC, με κεφάλαιο 500.000 δολαρίων, μέσω της οποίας δάνεισε τον ΣΥΡΙΖΑ το 2023.

Τα “πόθεν έσχες” παρουσιάζονται στο πλαίσιο κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και ακολουθείται αλφαβητική σειρά παρουσίασης.

ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σημειώνεται ότι με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, το Σάββατο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή για τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη μετά το εξώδικο που απέστειλε με το οποίο ζητούσε έρευνα για τη διαρροή του πόθεν έσχες του.

Η Όλγα Γεροβασίλη, μετά το εξώδικο που έστειλε ο κ. Κασσελάκης για τη διαρροή του πόθεν έσχες έθεσε θέμα διαγραφής του, ζητώντας την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, κάτι που  όπως φαίνεται έγινε δεκτό. 

Παράλληλα, η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε αίτημα Κασσελάκη για παραίτηση της γραμματέως της Κεντρικής Επιτροπής Ράνιας Σβίγκου μετά τη διαρροή του πόθεν έσχες στα ΜΜΕ.

Παρέμβαση στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε με δήλωση του ο Παύλος Πολάκης καλώντας τους συνυποψηφίους του για την προεδρία του κόμματος να συμφωνήσουν από κοινού τους όρους ενός "έντιμου και καθαρού αγώνα".

Στη δήλωση του τονίζει ότι "δε μας αξίζει ούτε η κακομοιριά και τα εξώδικα, ούτε η μικροπολιτική, ούτε τα σχέδια που εξυφαίνονται νύχτα σε υπόγεια! Καλώ να αποσυρθούν ΑΜΕΣΑ τα εξώδικα και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ όλη η παραφιλολογία περί διαγραφής υποψηφίου προέδρου!! "

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Εγκρίθηκε βοήθεια 101,5 εκατ. για την Ελλάδα

Η έγκριση της ενίσχυσης ύψους 1.028.541.689 ευρώ από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερψηφίστηκε …