Κασσελάκης από Έδεσσα: Ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα κόμμα που θα δώσει δύναμη στην κοινωνία

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την Έδεσσα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και το βράδυ είχε δείπνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή 

Τον στόχο του «να φέρει τα μέλη του κόμματος σε κεντρική θέση στην πολιτική διαδικασία» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συζήτηση που είχε χθες το βράδυ σε δείπνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα. Κατά την ίδια ανακοίνωση, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει ένα κόμμα που θα δώσει δύναμη και φωνή στην κοινωνία.

Μιλώντας για τον σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών, τόνισε ότι είναι θεμελιώδεις πυλώνες της κοινωνίας, μεταφέροντας γνώσεις και αξίες στους νέους, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της ενίσχυσης του εκπαιδευτικού συστήματος, με έμφαση στην καινοτομία, την επαγγελματική εκπαίδευση και τη συνεχή επιμόρφωση των δασκάλων. Πρόσθεσε ότι η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών αποτελεί απλή αλλά καθοριστική προϋπόθεση για τη δημιουργία μιας ισχυρής και ενωμένης κοινωνίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φοροδιαφυγή: Αυξηση στα έσοδα από τον ΦΠΑ κατά 10%, κυρίως λόγω POS

Είναι ενδεικτικό ότι, χωρίς ακόμη να έχει εφαρμοστεί το μέτρο του νέου αυτοκόλλητου σήματος στα …