ΣΥΡΙΖΑ: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης και Γκλέτσος

Τι αναφέρει το μέλος της Κεντρική Επιτροπής, Σοφία Ιντζιάδου, για την παραπομπή των «συντρόφων» του κόμματος - «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο πειθαρχικών κυρώσεων 

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμφθηκαν χθες από την Κεντρική Επιτροπή η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο  Απόστολος Γκλέτσος. 

Σε ανάρτησή της, η Σοφία Ιντζιάδου, μέλος της ΚΕ, αναφέρει ότι τα τρία στελέχη παραπέμφθηκαν «έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα μια ομάδα συντρόφων », ώστε η Επιτροπή Δεοντολογίας «να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις». 

Μέσα σε αυτό το κλίμα διχασμού και διάσπασης στο κόμμα, φουντώνουν τα σενάρια περί αναβολής του Συνεδρίου που - όπως έχει ανακοινωθεί - θα κληθεί να εγκρίνει τις υποψηφιότητες για την προεδρία.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου και η εκλογή προέδρου στις 24 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φοροδιαφυγή: Αυξηση στα έσοδα από τον ΦΠΑ κατά 10%, κυρίως λόγω POS

Είναι ενδεικτικό ότι, χωρίς ακόμη να έχει εφαρμοστεί το μέτρο του νέου αυτοκόλλητου σήματος στα …