ΕΚΤ: Σε περιοριστικά επίπεδα τα επιτόκια

«Ο πληθωρισμός να επιστρέψει στο στόχο του 2%» δήλωσε η Λαγκάρντ στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον

Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποφάσισε να διατηρήσει τα επιτόκια σε επαρκώς περιοριστικά επίπεδα για όσο χρειαστεί.

«Η απόφαση αυτή πάρθηκε με το σκεπτικό ο πληθωρισμός να επιστρέψει στο στόχο του 2%» δήλωσε σήμερα η Κριστίν Λαγκάρντ στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου Δ.Ν.Τ και παγκόσμιας τράπεζας στην Ουάσινγκτον.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανάπτυξη βλέπουν την επόμενη 3ετία οι 4 στους 10 CEOs σε τεχνολογία και telecoms

Το 40% των CEOs αναμένει ότι οι εταιρείες τους θα καταγράψουν αύξηση εσόδων έως 2,49% …