Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα παραστεί την Πέμπτη στις 11:00 στην ορκωμοσία του νέου ΠτΔ Κώστα Τασούλα

Στις 18.00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Gideon Sa'ar, στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 11.00 θα παραστεί στην ορκωμοσία του Κωνσταντίνου Τασούλα ως Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Βουλή.

Στις 17.00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Pierre Gramegna, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 18.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Gideon Sa'ar, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τραμπ: Ο εμπορικός πόλεμος προκαλεί σύγχυση στους CEO, ενισχύει την οικονομική ανησυχία

"Είναι παραλυτικό ότι δεν ξέρεις πώς, αν, πού, ή πόσα να επενδύσεις - η αβεβαιότητα …