Ανασχηματισμός: Στο υπ. Οικονομικών ο Πιερρακάκης

Ποια ονόματα ακούγονται για το νέο κυβερνητικό σχήμα - Ίσως γίνει η έκπληξη με όνομα που δεν έχει συζητηθεί στο υπουργείο Υποδομών

Έως το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ενώ η ορκωμοσία των νέων υπουργών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νέος «τσάρος» στο υπουργείο Οικονομικών, στη θέση του Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος πάει σε ρόλο συντονιστή στο Μέγαρο Μαξίμου, θα είναι ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος μετακινείται από το υπουργείο Παιδείας.

Όσον αφορά στο υπουργείο Υποδομών, ίσως υπάρξει κάποια έκπληξη με πρόσωπο που δεν έχει ακουστεί. 

Επίσης αναμένεται να «σπάσει» το υπουργείο Ενέργειας σε δύο »κομμάτια», σε υπουργείο Ενέργειας και υπουργείο Χωροταξίας.

Τα σενάρια για την είσοδο νέων υφυπουργοών σε διάφορα υπουργεία περιλαμβάνουν τα ονόματα των Γιώργου Στύλιου, Κώστα Βλάση, Μακάριο Λαζαρίδη, Άννα Ευθυμίου, Χρήστου Μπουκώρου, Κώστα Κατσαφάδου και Φώντα Μπαραλιάκου.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μια συνάντηση στο σπίτι της Ντανφέρ Ροσρό

Σιμόν Ντε Μποβουάρ (9/6/1908 – 14/4/1986) ART - ΝΕΑ 14.04.25 20:55 Εύα Νικολαΐδου Με αφορμή …