ΜΕΤΡΟ: Διακοπή κυκλοφορίας στην γραμμή 2 Ελληνικό

ΜΕΤΡΟ: Διακοπή κυκλοφορίας στην γραμμή 2. Συγκεκριμένα τώρα, βράδυ Κυριακής 6.4.2025, προκλήθηκε τεχνική βλάβη σε συρμό, ο οποίος βρίσκονταν στον σταθμό Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα να υπάρξει έκλυση καπνού.

Ο συρμός εκκενώθηκε, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, διεκόπη η κυκλοφορία και διεξάγεται μόνο στα τμήματα Ανθούπολη – Άγιος Δημήτριος και Αργυρούπολη – Ελληνικό (γραμμή 2 του Μετρό)

 

 

Δημοσιεύτηκε στον Οδηγό του Πολίτη (https://www.odigostoupoliti.eu)



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Η αποτίμηση των μέτρων Μητσοτάκη - Η πρόθεση ψήφου

Η συντριπτική πλειοψηφία επιθυμεί και άλλα μέτρα από την κυβέρνηση για την ενίσχυση της μεσαίας …