Τα όνειρά του | ΕΦΣΥΝ

Στο άλμπουμ του «Μονόλογος στην ανηφόρα» ο Χάρης Κατσιμίχας μελοποιεί ποιήματα τριών από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ποιητικής γενιάς του '70, των Γιάννη Βαρβέρη, Κώστα Γ. Παπαγεωργίου, Αργύρη Χιόνη.

Μια εξαιρετική δουλειά η οποία δίνει μουσική υπόσταση σε σπουδαίο ποιητικό λόγο, πετυχαίνοντας μέσω των κατάλληλων ηχοτοπίων να δημιουργήσει το «περιβάλλον» που ταιριάζει σε καθένα από αυτά τα οχτώ ποιήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα «Τα όνειρά του», ένα ποίημα του Αργύρη Χιόνη που ο Χάρης Κατσιμίχας «ντύνει» με βαλς ρυθμούς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη 22.4.2025

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στα νοτιοδυτικά και από το …