Ανάρτηση Μητσοτάκη στο TikTok για την Πρωτομαγιά

«Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε – και θα τα κάνουμε. Καλή Πρωτομαγιά» καταλήγει ο πρωθυπουργός

Δεκαπέντε πολιτικές (της κυβέρνησης) για την εργασία «σε λιγότερο από ένα λεπτό!» παραουσιάζει με ανάρτησή του στο TikTok, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. 

@kyriakosmitsotakis_

15 πολιτικές για την εργασία σε λιγότερο από ένα λεπτό! Καλή Πρωτομαγιά!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

«Μέρα με τη μέρα, μέτρο με το μέτρο, ενισχύουμε τον εργαζόμενο. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε – και θα τα κάνουμε. Καλή Πρωτομαγιά» καταλήγει ο πρωθυπουργός. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δύο «ξένοι» και στην προανακριτική ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Αν και δημοσκοπικά κανείς δεν ευνοείται από τη σύγκρουση δεν υπάρχει κάποιο σημάδι πως το …