ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε γνωστό αστεράτο εστιατόριο στην Αθήνα

Μετά από ανώνυμη καταγγελία στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, επισκέφθηκαν το Σάββατο την επιχείρηση και βρήκαν ότι δεν είχε εκδώσει 9 αποδείξεις, συνολικής αξίας 7.200 ευρώ

Ακόμα μία τρανταχτή περίπτωση φοροδιαφυγής σε πασίγνωστο εστιατόριο, στο κέντρο της Αθήνας, με αστέρι Michelin, αποκάλυψαν οι φορολογικοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά από ανώνυμη καταγγελία στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, επισκέφθηκαν το Σάββατο την επιχείρηση και βρήκαν ότι δεν είχε εκδώσει 9 αποδείξεις, συνολικής αξίας 7.200 ευρώ.

Αμέσως προχώρησαν στην επιβολή του 48ωρου λουκέτου στην επιχείρηση, ενώ έχουν αρχίσει την έρευνα των βιβλίων της σε βάθος, ώστε να δουν αν η παραβατική αυτή συμπεριφορά ήταν ευκαιριακή ή είναι σε μόνιμη βάση.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης:Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Ινδό ομόλογό του και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό του Πακιστάν

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ κάλεσε τα μέρη να συνεχίσουν τις προσπάθειες αποκλιμάκωσης μέσω της οικοδόμησης εμπιστοσύνης, …