Τέμπτη - ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική: Η πρότασή μας είναι πάνω στο τραπέζι για συνυπογραφές

«Η πρόταση είναι πάνω στο τραπέζι για συνυπογραφές από το απόγευμα του Σαββάτου», αναφέρει σε ενημέρωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην πρότασή του για τη συγκρότηση Προκαταρκτικής Επιτροπής, ώστε να διερευνηθούν ενδεχόμενα αδικήματα για το έγκλημα των Τεμπών.  

Στην ενημέρωσή του αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα κατέθεσε ήδη δημόσια, με τους 26 βουλευτές του, την πρότασή του για τη συγκρότηση Προκαταρκτικής Επιτροπής, ώστε να διερευνηθούν ενδεχόμενα αδικήματα για το έγκλημα των Τεμπών και την επιχείρηση συγκάλυψής του, για όσους εμπλέκονται, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Ακόμα και για τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη. 

Δεν είναι μόνο δική μας πρόταση. Είναι η απαίτηση της κοινωνίας για Δικαιοσύνη και Αλήθεια. Είναι μία πλήρως τεκμηριωμένη νομικά πρόταση βάσει της δικογραφίας. 

Η πρόταση είναι πάνω στο τραπέζι για συνυπογραφές από το απόγευμα του Σαββάτου. 

Οι υπόλοιπες Κοινοβουλευτικές Ομάδες και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που έχουμε συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν, οφείλουν πλέον να έχουν ξεκάθαρη στάση. 

Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση. Έχουμε ευθύνη όλοι απέναντι στην κοινωνία.»

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς είναι να είσαι νοητικά ανάπηρος;

«Αν η τεχνητή νοημοσύνη εξουσίαζε τον κόσμο, μήπως θα γινόμασταν όλοι αυτομάτως νοητικά ανάπηροι;» Κι …