Γεραπετρίτης: Επικοινωνία με τον Κύπριο ομόλογό του για Κυπριακό και μονή Σινά

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Κύπριο ομόλογό του Κωνσταντίνο Κόμπο.

Σε ανάρτησή του ο Έλληνας ΥΠΕΞ ανέφερε ότι τα θέματα που συζήτησαν ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θέματα περιφερειακής συνεργασίας και η χθεσινή επίσκεψη του στο Κάιρο για την υπόθεση της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Όρους Σινά.

Η ανάρτηση του κ. Γεραπετρίτη:

📞 επικοινωνία ΥΠΕΞ Γ. Γεραπετρίτη με ΥΠΕΞ 🇨🇾 Κ. Κόμπο @ckombos. Οι δύο ΥΠΕΞ συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, για θέματα περιφερειακής συνεργασίας και για την χθεσινή επίσκεψη του 🇬🇷 ΥΠΕΞ στο Κάιρο για την υπόθεση της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Όρους Σινά. pic.twitter.com/IWqm2SXF02

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε ρυθμούς Τεμπών το πολιτικό σκηνικό - Οι τρεις προτάσεις και η ετερόκλητη συμμαχία

Του Αντώνη Αντζολέτου Τρεις προτάσεις στη Βουλή για σύσταση προανακριτικής επιτροπής βάζουν «φωτιά» στο πολιτικό …