H Ελληνική φτώχια στο εξευτελιστικό οδοιπορικό του BBC(VIDEO&ΦΩΤΟ)

ftvxia-apidakia

Συγκλονιστικό είναι για Έλληνες και όχι μόνο  το οδοιπορικό στην χώρα της φτώχιας και της εξαθλίωσης, των Ελλήνων της δυστυχίας, της απελπισίας και της απογήτευσης, που πραγματοποίησε και δημοσιοποίησε το βρετανικό δίκτυο BBC, καταγράφοντας τις δύσκολες στιγμές τους.

1477446013_861_to-odiporiko-tou-bbc-xeftilizi-tin-ellada-i-krisi-ta-bouzoukia-ke-i-parelasis 1477446014_209_to-odiporiko-tou-bbc-xeftilizi-tin-ellada-i-krisi-ta-bouzoukia-ke-i-parelasis 1477446014_937_to-odiporiko-tou-bbc-xeftilizi-tin-ellada-i-krisi-ta-bouzoukia-ke-i-parelasis

Ο δημοσιογράφος του BBC Σάιμον Ριβ, επισκέφθηκε τα ναυπηγεία στο Πέραμα, τους εργαζόμενους μετανάστες από το Μπαγκλαντές στην παραγωγή φράουλας στην Πελοπόννησο, την στρατιωτική παρέλαση που έγινε πέρυσι στη Θεσσαλονίκη και τα Ελληνικά μπουζούκια!

Κατηγορεί ωστόσο τους Έλληνες ότι  ζουν για το σήμερα, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και έχοντας δυσκολία να εναρμονιστούν με την λιτότητα!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Διακοπή ρεύματος τώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι αυτή την ώρα εκατοντάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, …