Ακόμα 20 άνεργοι στην πόλη της ανεργίας

Στο δύσκολο δρόμο της ανεργίας εντάχθηκαν πια και οι μέχρι χθες 20 εργαζόμενοι του Mondo Bowling που στεγαζόταν στον πολυχώρο Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων, οι οποίοι εδώ και μήνες γνώριζαν ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, καθώς λόγω οφειλών, η εταιρεία που διαχείριση το χώρο είχε ζητήσει την απομάκρυση της επιχείρησης, η οποία είχε προσφύγει δικαστικά ζητώντας την παραμονή της και την μείωση του ενοικίου, όπως άλλωστε τονίζει και σε ανακοίνωση της:

«H εταιρεία ανακοίνωσε τα εξής: Η εταιρεία Mondo Bowling μετά από 15 χρόνια δραστηριότητάς της στην Πάτρα, στον Πολυχώρο VESO MARE ανακοινώνει την από 16 Ιανουαρίου 2017 διακοπή της λειτουργίας της. Η διακοπή έγινε παρά την θέλησή μας και μετά από πολύμηνο δικαστικό αγώνα που δώσαμε με την διαχειρίστρια εταιρεία του χώρου.

Τόσο η ιδιοκτήτρια εταιρεία όσο και οι πάνω από 20 εργαζόμενοι σε αυτήν, εκφράζουμε την βαθύτατη λύπη μας για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες πελάτες μας και αθλητές του bowling που μας εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Και ας ελπίσουμε ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν ώστε και στο μέλλον να είμαστε και πάλι κοντά σας κάνοντας strike στην κρίση που τόσο πολύ έχει ριζώσει σε αυτή τη χώρα».

Αναμένεται εκεί να δημιουργηθεί άλλο κατάστημα, μέσα στην άνοιξη...


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παππάς από Βόλο: Να μην επικρατήσει η αδράνεια μετά την καταστροφή

Την ανάγκη να υπάρξει άμεση οικολογική και οικονομική αποκατάσταση της περιοχής επισήμανε ο πρόεδρος της …