Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ με 10,5 μονάδες πίσω της ΝΔ

Προβάδισμα 10,5 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την Βεργίνα Τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 29,9% και προηγείται, ενώ το κυβερνών κόμμα ακολουθεί με 19,4%.

Στην πανελλαδική έρευνα, που διεξήχθη σε δείγμα 1.000 ατόμων, εμφανίζονται ακόμη οι ΑΝΕΛ, αλλά και η Ένωση Κεντρώων, να συγκεντρώνουν ποσοστό 2,5% και να μένουν εκτός Βουλής, ενώ το Ποτάμι εμφανίζει αισθητά μειωμένα τα ποσοστά του, στο 2%.

Τρίτο και τέταρτο κόμμα που θα ψήφιζαν οι ερωτηθέντες «εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές», είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,0% και το ΚΚΕ, καθώς και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ποσοστό 5,0%.

Στη συσπείρωση, δε, η ΝΔ εμφανίζει ποσοστό 79%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 34%.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση για λογαριασμό του ΣΚΑΪ καταγράφει την άποψη …