ΔΩΡΕΑΝ ομάδα συμβουλευτικής για ανέργους

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με την Δ' Κοινότητα στα πλαίσια του προγράμματος ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης κατοίκων του δήμου Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει ομάδα συμβουλευτικής στήριξης με θέμα : ''Ανεργία,κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον''

Η ανεργία σηματοδοτεί μια σειρά από απώλειες που έχουν άμεση επίδραση στην ψυχική ισορροπία του ανθρώπου. Στην ομάδα θα συζητηθούν θέματα όπως:αυτοεκτίμηση και ανεργία,τα συναισθήματα που προκαλεί η ανεργία και πως τα διαχειριζόμαστε.

Στόχος της ομάδας είναι η συμβουλευτική ενημέρωση, η κοινωνικοποίηση, η ευαισθητοποίηση, η ανταλλαγή απόψεων και η αυτοβοήθεια των μελών. Ο συντονισμός της ομάδας γίνεται από ψυχολόγο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 δίωρες ομαδικές συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της Δ' Κοινότητας στον 1ο όροφο στην Αίθουσα Συμβουλίου της Δ' Κοινότητας Κλεάνθους 57 (Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας), κάθε Τρίτη από 12:30-14:30μ.μ. και θα ξεκινήσουν την Τρίτη 7/3/2017. Η συμμετοχή των κατοίκων είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι μπορούν να συμπληρώνουν μια αίτηση συμμετοχής, την οποία θα παραλαμβάνουν:

  •  από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος, πρωϊνες ώρες 8:00- 14:00
  •  από τα γραφεία της Δ Κοινότητας,Κλεάνθους 57 (Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας)πρωινές ώρες 8:00- 14:00
  •  ή μπορούν να εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα του Δήμου, από ΕΔΩ.

Η αίτηση θα αποσταλεί με fax στα τηλέφωνα: 2310-509048 και ή θα σταλεί με e-mail στη διεύθυνση: m.boutakidou@thessaloniki.gr,

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

  •  2310-509038, πρωινές ώρες 8:00-14:00μμ
  •  2313318523 πρωινές ώρες 8:00-14:00μμ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η Telemach Σλοβενίας εξαγοράζει την T-2

Η Telemcach Σλοβένιας υπέγραψε συμφωνία αγοράς μετοχών με την Garnol για την απόκτηση μετοχών της …