Οι κοκορομαχίες Πολάκη-Άδωνη για τα μάτια του κόσμου(VIDEO)

Δεν σταματούν της αναμετρήσεις βιτρίνας οι Πολάκης-Άδωνης, μέσα στον κοινοβούλιο, με την τελευταία να σπάει κάθε ρεκόρ ανοησίας για τους ψηφοφόρους, που τους βλέπουν να ζουν σε ένα κόσμο πολύ μακριά από την πραγματικότητα......

Αυτή την φορά με βαρύγδουπες καταγγελίες και φωνές, χτυπώντας και κουνώντας τα χέρια, ασχολήθηκαν με τις προσλήψεις επί εποχής Άδωνι!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, χρησιμοποιώντας και μαντινάδα, ανακοίνωσε τέσσερα ονόματα από τη λίστα των 23 ατόμων που όπως υποστήριξε προσλήφθηκαν επί ημερών του Άδωνη Γεωργιάδη από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα.

Μίλησε για Ιωάννα Δεμέντη, Βασίλη Μπεσκένη, Ιωάννη Θεοδωράτου και της συζύγου του Ιωαννίδου, προσθέτοντας ότι: "Οι εν λόγω συμβάσεις καταστράφηκαν, όπως τον ενημέρωσε σχετικά το τμήμα διοικητικού συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ. Προκύπτουν έμμισθη θέση των όσων διορίσατε. Κάψατε όμως τις συμβάσεις. Δεν υπάρχουν οι συμβάσεις. Αυτό λέει το χαρτί που έλαβα. Δεν υπάρχει φυσικό αρχείο. Πρόκειται για έγκλημα."

Απαντώντας ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε πως:" Πρόκειται για ένα χειρόγραφο χαρτί, χωρίς σφραγίδες και υπογραφές. Έρχομαι να σας πω να αφήσετε τη Δικαιοσύνη να κρίνει… Αν συνεχίσετε να λασπώνετε την τιμή μου θα σας κάνω αγωγή… Όταν με το καλό φύγετε, εγώ θα σε κλείσω φυλακή!".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

H Rheinmetall εξαγοράζει την αμερικανική εξοπλιστική Loc

Εν μέσω ενός δύσκολου καλοκαιριού, ο επικερδής εξοπλιστικός κολοσσός της Γερμανίας Rheinmetall προχωρά στην εξαγορά …