Το ευχαριστώ του «ergasianews.gr» στους αναγνώστες του!

 

Ανοδική συνεχώς είναι η αναγνωσιμότητα στο ergasianews.gr, το οποίο χαίρει της εκτίμησης των επισκεπτών του που συνεχώς αυξάνονται.

Τα στοιχεία από την υπηρεσία Google Analytics το επιβεβαιώνουν, αφού μόνο τον Μάρτιο που μόλις ολοκληρώθηκε, περισσότεροι από 66.500 μοναδικοί χρήστες επισκέφτηκαν το site μας 111.600 φορές, προβάλοντας πάνω από 140.000 σελίδες. Με άλλα λόγια είχαμε κατά μέσο όρο περισσότερες από 4.500 προβολές ημερησίως!

Αυτό μας δίνει το έναυσμα να συνεχίζουμε δυναμικά και με διάθεση, την δική σας ενημέρωση, διατηρώντας το ύφος και το χαρακτήρα του ergasianews.gr, στοχεύοντας με υπευθυνότητα, ταχύτητα και αμεσότητα, να σας παρέχουμε κάθε πληροφόρηση σε θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά, οικονομικά.

Παράλληλα θα συνεχίζουμε να δίνουμε βαρύτητα και να προβάλλουμε όλες τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας, ελπίζοντας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, για την αναγνώριση της προσπάθειας μας.

Η Συντακτική και Τεχνική Ομάδα του ergasianews.gr!!!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η Telemach Σλοβενίας εξαγοράζει την T-2

Η Telemcach Σλοβένιας υπέγραψε συμφωνία αγοράς μετοχών με την Garnol για την απόκτηση μετοχών της …