Σας χαλάει τα σχέδια η αλήθεια κ.Βούτση;

«Έκπληξη και δυσαρέσκεια» προκάλεσε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση η δημοσιοποίηση της τριμηνιαίας έκθεσης του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία με τους θεσμούς, σύμφωνα με κύκλους του γραφείου του, όπως επικαλείται το "ΑΠΕ-ΜΠΕ".

Κατά τους ίδιους κύκλους, η συμφωνία με τους θεσμούς δημιούργησε ένα θετικό κλίμα στην οικονομία, με τα spreads να πέφτουν «ενώ στην έκθεση του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που δημοσιοποιήθηκε αναφέρονται άλλα στοιχεία και εκτιμήσεις».

«Σε αυτήν δεν έχουν ληφθεί υπ’ όψιν οι τρέχουσες εξελίξεις μετά από τη συμφωνία, δημιουργείται αρνητικό κλίμα και απηχεί απόψεις που ακούγονται από πλευρές της αντιπολίτευσης», πρόσθεσαν οι ίδιοι κύκλοι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ergasianews.gr: «Η λιτότητα ακυρώνει ένα κομμάτι της ανάπτυξης»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Με ένα F35 λιγότερο αγοράζεις 300 πυροσβεστικά - ΝΔ: Γραφικός και επικίνδυνος

«Το να περιλαμβάνει, όμως, στο λαϊκίστικο αφήγημά του και την αμυντική θωράκιση της χώρας, τον …