Αυτές είναι συντάξεις.....Το όνειρο όλων

 

Ο Φρανσουά Ολάντ βγαίνει στην σύνταξη, αλλά μάλλον θα περάσει καλά, με τις αποδοχές που θα απολαμβάνει ως συνταξιούχος και τα κρατικά προνόμια, που θα απολαμβάνει!.

Η σύνταξη του υπολογίζεται στα 15.000 ευρώ τον μήνα, η οποία μπορεί να αυξηθεί κατά  14.000 ευρώ μικτά το μήνα, αν θελήσει να γίνει μέλος του Συνταγματικού Συμβουλίου...

Ταυτόχρονα θα λάβει αποζημίωση 5.164 ευρώ τον μήνα, ενώ δικαιούται και άλλες συντάξεις από προηγούμενα επαγγέλματα, εφόσον φυσικά τις διεκδικήσει.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά....

Θα του διατεθεί ένα επιπλωμένο διαμέρισμα,  ένα αυτοκίνητο του κράτους με δύο οδηγούς, δύο άτομα στην υπηρεσία του, δύο αστυνομικοί για την φύλαξή του και επτά συνεργάτες!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ: Κλείσιμο με άνοδο για το χρηματιστήριο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 242,75 μονάδων (+0,61%), στις 40.008,39 μονάδες. …