Νιώθεις αδικημένος και απροστάτευτος στο χώρο εργασίας; (ΦΩΤΟ)

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!", αναφέρει ο Σύλλογος των ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση", που καλεί όλους να ζητούν την βοήθεια του συλλόγου, με σύνθημα "κανένας μόνος του"!

"Εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι που αναζητούν  εργασία  και  είμαστε  αβέβαιοι  για  το  μέλλον μας. Είμαστε κακοπληρωμένοι, ανασφάλιστοι χωρίς εργασιακά δικαιώματα. Δουλεύουμε σε  δουλειές  κακοπληρωμένες,  επισφαλείς,  απλήρωτες,  του  ποδαριού  για  να τα βγάλουμε πέρα το μήνα (εμπορικά καταστήματα, super market, γραφεία, delivery, courier, διαφημιστικές, συνεργία καθαρισμού, security, call center, σκληρό ιδιωτικό τομέα, απλήρωτη πρακτική, συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε κοινωνικούς φορείς, κοινωφελή εργασία κ.λ.π).

Είμαστε αυτοί που σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό αλλά αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ και να αλλάξουμε όχι τη χώρα, αλλά την πραγματικότητα που βιώνουμε…"

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.00 MB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η περιστολή της φοροδιαφυγής «κλειδί» για τις επόμενες φοροελαφρύνσεις

Ο Κωστής Χατζηδάκης ξεκαθάρισε πως οποιεσδήποτε μελλοντικές φοροελαφρύνσεις θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την αποτελεσματική …