Προσλήψεις από εταιρεία

Στο πλαίσιο του προγράμματος Τεχνικής Βοήθειας για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Ελλάδα, το British Council καλεί για συνεργασία συμβούλους με εμπειρία σε θέματα κοινωνικής οικονομίας.

Ειδικότερα:

  • Σύμβουλος για το Σχεδιασμό του Ταμείου Κοινωνικής Οικονομίας με στόχο την χρηματοδοτική ενίσχυση των φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.
  • Εμπειρογνώμονας για τη συγγραφή προτάσεων για τη δημιουργία κατάλληλου μοντέλου για τη μετατροπή πτωχευμένων επιχειρήσεων σε φορείς κοινωνικής οικονομίας μεταβιβάζοντάς τις στους εργαζομένους τους.
  • Εμπειρογνώμονας για τη συγγραφή προτάσεων στοχεύοντας στην εναρμόνιση του ελληνικού νομικού πλαισίου για τους συνεταιρισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις προσκλήσεις υποβολής προτάσεων μπορείτε να βρείτε στο: https://www.britishcouncil.gr/about/job-opportunities

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ: Κλείσιμο με άνοδο για το χρηματιστήριο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 242,75 μονάδων (+0,61%), στις 40.008,39 μονάδες. …