Αιτήσεις για 2.868 θέσεις-Σε εξέλιξη η διαδικασία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις 2.868 θέσεις διετούς απασχόλησης στις Τοπικές Ομάδες Υγείας, που όπως έχει ανακοινωθεί η προθεσμία, εκπνέει στις 25 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης διατίθενται 2.390 θέσεις και στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 478 θέσεις. Θα προσληφθούν γιατροί (κυρίως παθολόγοι και παιδίατροι), νοσηλευτές, πτυχιούχοι Κοινωνικής Εργασίας, διοικητικοί (ΠΕ) και Επισκέπτες Υγείας (ΤΕ). Απαιτούνται: πτυχίο, γνώση χειρισμού Η/Υ, καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας και άδειες άσκησης επαγγέλματος.

Η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει στη βάση των ακόλουθων συγκεκριμένων κριτηρίων:

  • Βαθμός τίτλου σπουδών,
  • Διδακτορικό, μεταπτυχιακό,
  • Δεύτερο πτυχίο.
  • Εμπειρία
  • Κοινωνικές ιδιότητες.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου tomy.moh.gov.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η περιστολή της φοροδιαφυγής «κλειδί» για τις επόμενες φοροελαφρύνσεις

Ο Κωστής Χατζηδάκης ξεκαθάρισε πως οποιεσδήποτε μελλοντικές φοροελαφρύνσεις θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την αποτελεσματική …