«Κυνήγι» οφειλετών από την ΔΕΗ, μέσω εισπρακτικής εταιρείας

Νέο «κυνήγι» των νοικοκυριών που χρωστούν στη ΔΕΗ αναμένεται να εξαπολύσει από τον Σεπτέμβριο η ΔΕΗ, καθώς τον Σεπτέμβριο, κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, αναμένεται η είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών, αξιοποιώντας η εταιρεία που θα προσληφθεί νέες μεθόδους, λαμβάνοντας για την "εργασία" της, ως σύμβουλος της ΔΕΗ, 12.000.000 ευρώ!

Την ίδια ώρα οι οφειλές προς τη ΔΕΗ ανέρχονται συνολικά σε 2,231 δισ. με το μεγαλύτερο ποσό και πιο συγκεκριμένα τα 483 εκατομμύρια να προέρχεται από πελάτες που χρωστούν περισσότερα από 3.000 ευρώ έκαστος, και οι οποίοι αριθμούν τις 83.000.

Σύμφωνα με τα επίσημα τελευταία στοιχεία της επιχείρησης:

  • 200.000 καταναλωτές χρωστούν από 1.000-3.000 ευρώ, με το συνολικό ποσό οφειλής προς τη ΔΕΗ να αγγίζει τα 263 εκατομμύρια
  • 258.000 καταναλωτές έχουν ανεξόφλητες οφειλές από 500-1.000 ευρώ, συνολικών οφειλών 135 εκατομμύρια ευρώ
  • 1,069 εκατ. καταναλωτές έχουν οφειλές μικρότερες από 500 ευρώ, και συνολικά χρωστούν 125 εκατομμύρια.

Σημείωση: Το έργο διεκδικούν δύο πολυμελείς εταιρείες που έκαναν προσφορές στο σχετικό διαγωνισμό που έγινε μέσα στο καλοκαίρι.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση για λογαριασμό του ΣΚΑΪ καταγράφει την άποψη …