Προσοχή στο τιμόνι όταν διέρχεστε από συγκεκριμένες περιοχές

Το ότι όλοι όταν κρατάμε το τιμόνι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί είναι σαφές, όμως στην Ελλάδα υπάρχουν οδικές περιφέρειες, που η προσοχή μας πρέπει να είναι στα ύψη, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των τροχαίων θανατηφόρων ατυχημάτων.

Δυτική Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο και Πελοπόννησος βρίσκονται μεταξύ των πρώτων δέκα περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου καταγράφονται οι περισσότεροι θάνατοι ανά εκατομμύριο κατοίκους:

  • Στην πέμπτη θέση η Δυτική Ελλάδα με 124 θανάτους,
  • Στην έκτη το Νότιο Αιγαίο με 119,
  • Στην όγδοη η Πελοπόννησος με 108,
  • Στην 23η θέση της σχετικής κατάταξης η Κρήτη με 95 νεκρούς.

Όπως παρατηρεί η εφημερίδα Καθημερινή, έως το 2015 καταγραφόταν μείωση των νεκρών από τροχαία, μια τάση όμως που άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Το 2016 στην Κρήτη σκοτώθηκαν 65 άνθρωποι, έναντι 62 την προηγούμενη χρονιά, ενώ ήδη το 2017 μετρούμε 36 νεκρούς.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ: Κλείσιμο με άνοδο για το χρηματιστήριο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 242,75 μονάδων (+0,61%), στις 40.008,39 μονάδες. …