Το πεδίο που καταργείται από το μηχανογραφικό δελτίο του 2018

 

Το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το νέο μηχανογραφικό δελτίο, στο οποίο δεν υπάρχει το ξεχωριστό έως τώρα επιστημονικό πεδίο της εκπαίδευσης.

Tο πεδίο αυτό καταργήθηκε με ρύθμιση στον πρόσφατο νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την «Καθημερινή» στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ υπάρχουν περίπου 450 τμήματα και σχολές, που κατανέμονται πλέον στα τέσσερα (άλλα μόνο σε ένα, άλλα σε περισσότερα του ενός) επιστημονικά πεδία.

Το 1ο είναι το πεδίο των ανθρωπιστικών, νομικών και κοινωνικών επιστημών, το 2ο των θετικών και τεχνολογικών επιστημών, το 3ο των επιστημών υγείας και ζωής και το 4ο το πεδίο των επιστημών οικονομίας και πληροφορικής. Τα τμήματα των επιστημών εκπαίδευσης έχουν συμπεριληφθεί και στα τέσσερα πεδία.

ΕΔΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2018

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [187.60 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ: Κλείσιμο με άνοδο για το χρηματιστήριο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 242,75 μονάδων (+0,61%), στις 40.008,39 μονάδες. …